Спортивне свято для хлопців та дівчат з особливими потребами

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю на базі КДЮСШ № 3 Кропивницької міської ради організовано спортивно-розважальний захід для юних вихованців відділень інваспорту міських комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
До організації та проведення заходу долучилися: управління молоді та спорту Кропивницької міської ради (начальник – Вячеслав Гурський), відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області (голова – Вадим Бебко), міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Микола Аношкін), КДЮСШ № 1 (директор – Юрій Жовтенко) та КДЮСШ № 3 (директор – Славік Іванов).
Організатори привітали сильних духом спортсменів та їх тренерів, які гідно представляють Кропивницький на обласних і всеукраїнських змаганнях, та вручили їм подарункові набори. Присутні на спортивному святі подякували Збройним Силам України за можливість навчатися, працювати та займатися спортом на рідній землі, а також вшанували пам’ять українських героїв, які відділи своє життя за незалежність нашої держави.


Після урочистостей хлопці та дівчата з особливими потребами взяли участь у змаганнях з хокею на столі, дартсу, настільного тенісу, конкурсах на влучність і координацію, переможці яких відзначені дипломами управління молоді та спорту міської ради.
По завершенню спортивних баталій юні учасники мали змогу поласувати солодощами та обмінятися враженнями з однолітками за святковим столом.