На Кіровоградщині під час карантину започатковано новий он-лайн проєкт для школярів «Моя олімпійська футболка»

За співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, регіонального відділення Олімпійської академії України та НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 19 ДНЗ «Лісова казка» міста Олександрії започатковано новий креативний спортивний проєкт у соціальних мережах «Моя олімпійська футболка» #Залишайсявдома #Олімпійська_освіта.
Координатори проєкту: заступник директора з навчально – виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу Маргарита Онищенко та вчитель фізичної культури Ірина Хітріч. За умовами конкурсу школярі в домашніх умовах виготовляють з паперу в натуральну величину футболку, малюнки на якій є відображенням олімпійських цінностей, символіки олімпійського руху, здорового харчування або креативного відпочинку. Фото у власноруч виготовлених футболках учасники мають виставити у соціальних мережах та надіслати членам журі.


Діти разом з батьками охоче долучилися до нового он-лайн проєкту, розробивши ексклюзивні, незвичайні паперові моделі олімпійських футболок.
По закінченні карантину, школярі представлять свої роботи членам оргкомітету, а найкращі юні дизайнери зможуть обміняти паперову футболку на справжню з олімпійською символікою, а також отримають подарунки від Національного олімпійського комітету України.