Юні кропивницькі пауерліфтери дізналися про гендерну рівність у спорті

За ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області у співпраці з обласною федерацією пауерліфтингу реалізовано Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід НОК України #OlympicLab за напрямком «Гендерна рівність у спорті».
В межах заходу Майстер спорту України з пауерліфтингу Юлія Бондаренко розповіла спортсменам-початківцям комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Кропивницької міської ради про гендерну рівність у спорті, навела приклади видів спорту в яких пліч-о-пліч виступають чоловіки та жінки, відповіла на запитання юних атлетів. Після цікавої розповіді та спілкування студентка факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Софія Ігнатенко провела для хлопчиків та дівчаток веселу руханку і змагання на визначення загальної фізичної підготовки дітей.


Голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко привітав учасників та гостей заходу, а також разом з Юлією Бондаренко нагородили переможців змагань дипломами обласного відділення НОК, вручили всім учасникам проекту #OlympicLab сертифікати, сувеніри та солодощі від організаторів.