Заняття спортом – запорука гарного психологічного здоров’я

10 жовтня в рамках Олімпійського тижня – 2023 та з нагоди відзначення Всесвітнього дня психологічного здоров’я проведено спортивно-розважальні заходи для дітей та молоді міста Кропивницького.
До організації заходу долучилися: управління молоді та спорту обласної військової адміністрації та міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Спортивне міні-містечко облаштували на території стадіону «Зірка». Всі бажаючі містяни не залежно від віку могли взяти участь в майстер-класах з шашок, фрізбі, хокею на столі, бадмінтону, переглянути відкриті тренування з легкої атлетики та футболу, дізнатися від кваліфікованих тренерів що корисніше для здоров’я: біг або швидка ходьба, отримати спортивні сувеніри, відповідаючи на запитання спортивної вікторини.
А головне, кожен учасник заходу на власному досвіді переконався, що заняття спортом покращує психоемоційний стан, зміцнює психічне здоров’я, допомагає розслабитись та відволіктись від проблем.