Під патронатом НОК України проведено змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Сергія Симоненка

5-17 вересня проходив відкритий чемпіонат міста Кропивницького з велосипедного спорту на шосе, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Сергія Симоненка.
У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 125 спортсменів із 8 команд. Велоперегони проводилися в індивідуальній гонці на час, кільцевій груповій гонці та гонці критеріум. Вихованці місцевої КДЮСШ № 1 гідно представили кропивницьку школу велоспорту, до становлення та розвитку якої багато зусиль доклав уславлений тренер Сергій Іванович Симоненко. За підсумками всіх стартів кропивницькі велосипедисти Микола Кушнір, Євген Молодченко, Павло Кіріченко, Євген Калініченко та Вікторія Кушнір завоювали 3 золоті, 5 срібних і 5 бронзових нагород.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділення НОК України в Кіровоградській області, кубками та медалями від федерації велосипедного спорту Кіровоградської області. Нагородження провели сини заслуженого тренера Олександр і Юрій Симоненко та його вихованка Наталія Канюк.