Учні Балашівської гімназії дізналися як заняття спортом допомагають у виборі майбутньої професії

24 травня за ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області в Балашівській гімназії міста Кропивницького реалізовано напрямок «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.
В гості до школярів завітав випускник цього навчального закладу, Майстер спорту з веслування, член виконкому обласного відділення НОК України Олександр Куценко. Відомий спортсмен розповів дітям про свою спортивну кар’єру, як захоплення спортом стало визначальним при виборі майбутньої фахової професії, допомогло в роботі та стало справою всього його життя – Олександр Григорович майже 30 років очолював галузь фізичної культури і спорту обласного центру.


Також у рамках заходу підведено підсумки IV спартакіади серед учнів Балашівській гімназії. Протягом навчального року школярі змагалися в 12 видах спорту. Переможці змагань відзначені подяками управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а також отримали від відділення НОК літературу на олімпійську тематику та брендові футболки з логотипом проекту #OlympicLab.