Учасники проекту #OlympicLab дізналися як спорт допомагає розвиватися і пізнавати себе

За співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області та дитячо-юнацького клубу «Старт» управління молоді та спорту Кропивницької міської ради реалізовано напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що проводиться НОК України.
Під час заходу із вихованцями ДЮКу зустрівся Майстер спорту України з ушу, чемпіон України з кікбоксингу, тренер-викладач Ігор Бондар. Відомий кропивницький спортсмен розповів дітям, які роблять свої перші спортивні кроки, про те як вперше прийшов до спортивної зали, свої успіхи та поразки, звитяги та розчарування. Ігор Валерійович дав спортсменам-початківцям практичні поради як знайти «свій» вид спорту, пізнати свої бажання та можливості: «Тільки наполегливою щоденною працею можна досягнути своєї мети і спорт в цьому допомагає» – наголосив тренер.
Після спілкування діти взяли участь в міні-турнірі з кікбоксингу.
На згадку про участь у проекті НОК України діти отримали сертифікати і сувеніри, а переможці та призери змагань – футболки із символікою #OlympicLab.