У КДЮСШ № 2 дали старт Європейському тижню спорту в Кропивницькому

З 23 по 30 вересня 2020 року спортивна спільнота України разом із шанувальниками здорового життя інших країн Європи відзначають Європейський тиждень спорту.
До однієї з наймасовіших акцій Європейського Союзу в сфері фізичної культури активно долучаються заклади загальної середньої освіти, ВУЗи, позашкільні та спортивні навчальні заклади Кіровоградщини.
Так 23 вересня в комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2 м. Кропивницького відбувся захід Всеукраїнського проєкту «Олімпійський урок #BeActive», який ініційовано НОК України.
Олімпійський урок для вихованців спортивної школи провели відомі кропивницькі спортсмени: учасник XXXI Літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро 2016 року, стрибун у висоту Дмитро Яковенко, Майстер спорту України міжнародного класу з Таеквон-до, чемпіонка Європи Владислава Лягаєва, Майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи серед поліцейських, спринтер Віталій Пархоменко, головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін.


Захід виявився цікавим, насиченим і змістовним. Під час уроку були і пізнавальні розповіді уславлених атлетів, і жваве спілкування та відповіді на запитання від спортсменів-початківців, і показові виступи юних футболістів, гандболістів, таеквондистів КДЮСШ № 2, і традиційні пам’ятні подарунки від Національного олімпійського комітету України. Діти із задоволенням приміряли новенькі футболки із символікою заходу, ділилися яскравими емоціями з однолітками та фотографувалися на згадку з відомими спортсменами.