У селі Соколівське в рамках Олімпійського тижня проведено змагання з велоспорту

06 вересня в селі Соколівське в рамках Олімпійського тижня проведено відкриту першість місцевої КДЮСШ «Колос» із велоспорту.
Велоперегони зібрали 75 учасників із 5 команд. До організації змагань долучилися: відділ освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради, ВФСТ «Колос», обласна федерація велосипедного спорту, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. В урочистому відкритті спортивного свята взяла участь начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Ірина Глобенко.
Спортсмени визначали кращих у гонці на час, олімпійському спринті та груповій гонці з вибуттям. Переможцями змагань у різних номінаціях та вікових категоріях стали: вихованці КДЮСШ № 1 м. Кропивницького Євген Шпартов, Єлизавета і Катерина Воротілєнко, Катерина Пікалова, Володимир Микитюк, Євген Тесцов; представники міста Знам’янки Ярослав Ратушний, Олексій Дмітрієв, Арсеній Щуров; спортсмени із села Мошорино Максим Назаренко, Роман Чумаченко, Роман Винник, Ренат Григорян і вихованець Соколівської КДЮСШ «Колос» Ярослав Барановський.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями, подарунками від організаторів. Також стипендіат НОК України Олексій Науменко вручив юним велосипедистам сувеніри з олімпійською символікою.