В кропивницькій гімназії № 9 відбувся «Олімпійський брейн-ринг»

13 лютого в кропивницькій гімназії № 9 відбулася гра «Брейн-ринг» на олімпійську тематику, присвячена ХІV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалю, який цими днями проходить в Сараєво та Східному Сараєво.
Інтелектуально-спортивний захід організовано відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння управління молоді та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Головний спеціаліст обласного осередку НОК Микола Аношкін розповів школярам цікаві факти з історії олімпійського руху та про досягнення кіровоградських спортсменів-олімпійців.


Потім гімназисти сформували три команди та відповідали на запитання щодо історії олімпійських ігор від давніх часів до сучасності, знання правил різних спортивних дисциплін.
Юні інтелектуали отримали дипломи, значки й олімпійські щоденники від обласного відділення НОК України. Також у рамках акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» навчальний заклад отримав літературу на олімпійську тематику для облаштування «Олімпійського куточка».