Відбувся ювілейний XV футбольний турнір, присвячений пам’яті Андрія Куценка

15 серпня на стадіоні «Зірка» м. Кропивницького під патронатом НОК України проведено ХV традиційний турнір з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті колишнього гравця і спортивного директора футбольного клубу «Зірка» Андрія Куценка.
До організації змагань долучилися: відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, обласна асоціація футболу та футбольний клуб «Зірка».
Учасниками цьогорічного турніру стали чотири команди, які представляли міста Кропивницький, Олександрію, Черкаси. За підсумками футбольних баталій на четвертому місці фінішував олександрійський «Аметист». Бронзовими призерами стали вихованці Сергія Симогулова з КДЮСШ № 2 Міської ради міста Кропивницького. Срібні медалі завоювали юні футболісти з черкаської команди «Дніпро-80». А переможцями ювілейного турніру стали підопічні тренерів Дмитра Донченка та Євгена Дзюбіна із кропивницької команди «Зірка-2007».


Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, кубками від організаторів. Також були відзначені кращі гравці в кожному амплуа. Зокрема, спеціальні призи отримали Ян Небесний, який став кращим воротарем змагань, а також Олександр Мороз, якого визнано найкращим гравцем турніру.