За сприяння обласного відділення НОК України реалізовано онлайн проєкт «Радість руху! Грай та створюй!»


Відділення НОК України в Кіровоградській області, Олімпійська Академія України разом з колективом НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №19- ДНЗ «Лісова казка» започаткували цікавий онлайн проєкт фізичної активності «Радість руху! Грай та створюй!»
Які якості притаманні нашім олімпійцям?! Завзятість, чемпіонська витримка, наполегливість, прагнення до високої спортивної досконалості. Для українських олімпійців учні навчального закладу присвятили та продемонстрували свої фізичні активності.


А наймолодші школярі стали взірцем поведінки в дусі Fair Play, продемонструвавши олімпійські цінності: дружбу, повагу, досконалість в реальному житті, підтримавши свого однокласника, який знаходиться на лікуванні у лікарні. Діти разом з батьками вирізали паперові моделі людини та розфарбували в традиційних українських мотивах.
«Ми віримо, що фізична рухливість не має бар’єрів. Дружною шкільною родиною ми забезпечуємо радість від активного способу життя», – відзначають учасники проекту.

Олімпізм являє собою філософію життя, що звеличує та об’єднує в гармонійне ціле якості тіла, волі й розуму. Поєднуючи спорт з культурою та освітою, олімпізм прагне створити спосіб життя, який базується на радощах, здобутих через зусилля, освітній цінності доброго прикладу та повазі до універсальних етичних принципів.