Олімпійський день для юних брейкдансерів

Цікавий, інформативний і пам’ятний Олімпійський день провели для вихованців Кіровоградської обласної федерації брейк-дансу.
В рамках заходу для юних танцюристів було організовано екскурсію до центрального стрілецького тиру міста Кропивницького.
Під час відвідування спортивного закладу Заслужений тренер України Ілгам Ібрагімов ознайомив дітей з історією виникнення кульової стрільби, а представник відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін розповів цікаві факти з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор від стародавніх часів до ігор сучасності.


Потім Майстер спорту України зі стрільби кульової Марія Бєлявська продемонструвала хлопчикам і дівчаткам зразки сучасної пневматичної та малокаліберної спортивної зброї, розповіла про техніку безпеки в поводженні зі зброєю та провела тренування, під час якого всі охочі мали змогу продемонструвати свою вправність у стрільбі з пневматичної гвинтівки. На завершення заходу найактивніші учасники Олімпійського дня отримали заохочувальні подарунки від обласного відділення НОК України.