Юні мешканці «Лісової пісні» долучилися до «Олімпійського літа»

У рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у канікулярний період «Олімпійське літо» проведено спортивні змагання в оздоровчому комплексі «Лісова пісня», розташованому поблизу села Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області.
Спортивне свято для дітлахів організували працівники оздоровчого закладу за сприяння обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації й відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Юні мешканці «Лісової пісні» сформували 5 команд, учасники яких продемонстрували неабияку вправність і спритність у змаганнях «Веселі старти», що включали різноманітні спортивні естафети.


У перервах між конкурсами гарний настрій учасникам спортивних змагань дарували показовими виступами члени групи силового жонглювання гирями «Дай, Боже, здоров’я!» на чолі з багаторазовим чемпіоном України, Європи та світу Сергієм Шевченком.
Під час урочистого закриття заходу директор обласного центру «Спорт для всіх», заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області Дмитро Янчук нагородив найактивніших учасників «Олімпійського літа» дипломами і медалями, а також вручив спортивну літературу та сувеніри з олімпійською символікою.