Учасники «Аеліти» відзначили День батька весело та по-спортивному

16 червня в Україні вперше на державному рівні відзначали нове свято – День батька.
З цієї нагоди на території мальовничої лісопаркової зони міста Кропивницького проведено спортивно-розважальне сімейне свято. Захід організовано за співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» управління молоді та спорту міської ради, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Учасниками спортивного свята стали понад 70 містян, які своїми родинами долучилися до події. За умовами змагальної програми були сформовані команди у складі батька і доньки. Конкурсанти боролися за звання кращого спортивного сімейного дуету в змаганнях із волейболу, перетягуванні канату, танцювальному конкурсі, а також взяли участь у піратському квесті. Поруч зі спортивними випробуваннями організатори підготували для татусів ряд розважальних конкурсів, під час яких голови сімейств намагалися знайти свою дитину із зав’язаними очима, упізнати себе на дитячих малюнках, якнайшвидше зробити гарну зачіску коханій донечці.


Підводили підсумки всіх випробувань перед похідним багаттям за дружнім столом зі смачною кашею. Учасники спортивного свята отримали від обласного відділення НОК України подарунки: футболки, зошити, сувеніри з олімпійською символікою, а також солодощі до святкового столу.