Тато, мама, я – спортивна сім’я!

10 березня в кропивницькому дитячо-юнацькому клубі «Надія» за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради і міського центру «Спорт для всіх» проведено спортивне родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».
Учасників заходу привітали: головний спеціаліст обласного осередку НОК Микола Аношкін та майстер спорту СРСР з художньої гімнастики, тренер-викладач міської КДЮСШ № 3 Марія Овчаренко.


Протягом двох годин 10 спортивних, родин міста перевіряли свою влучність у змаганнях із дартсу та фрізбі, демонстрували гарну фізичну форму стрибаючи на скакалці та виявили високу ерудицію в інтелектуальному конкурсі «Знавець олімпійського спорту». За підсумками всіх випробувань серед сімей з дітьми 2008 – 2009 років народження звання переможців завоювала родина Сапожник, друге місце посіла сім’я Чередниченко, бронзовими призерами стала родина Кравченко. В спортивній суперечці сімей з дітьми 2013 – 2014 років народження перемогла сім’я Подоліч, срібні нагороди в активі родини Патлаченко, третє місце посіла команда сім’ї Береженко.
Учасники змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради, а також отримали спортивну літературу та сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України.