У кропивницькій ЗОШ № 2 організовано «Змагання юних олімпійців»

06 березня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 міста Кропивницького проведено спортивно-пізнавальний захід «Змагання юних олімпійців».
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації ЗОШ № 2. На початку спортивного свята школярі та гості заходу ознайомилися з новими виданнями НОК України в рамках спеціально облаштованої експозиції «Олімпійська бібліотека».


Головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін розповів учням 5-7 класів цікаві факти з історії виникнення та проведення олімпійських ігор, нагадав найяскравіші досягнення українських спортсменів-олімпійців, та імена учасників і призерів олімпійських ігор – представників Кіровоградщини.
Потім хлопчики та дівчатка продемонстрували вправність у спортивних конкурсах і відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Команди-учасниці нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. Для загальноосвітньої школи організатори спортивного свята вручили олімпійську літературу, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.