Визначено найсильніших юних волейболістів Кіровоградщини

16-17 лютого в м. Кропивницькому проводився чемпіонат області з класичного волейболу серед юнаків 2002 р. н.
У змаганнях, організованих управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та обласною федерацією волейболу, за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області, взяли участь 12 команд. В запеклій боротьбі звання чемпіонів області завоювала команда обласного центру, за яку виступали вихованці міської КДЮСШ № 3. Срібні медалі вибороли волейболісти з міста Долинська. Третє місце посіли представники Катеринівської об’єднаної територіальної громади.


А тижнем раніше, 9-10 лютого за звання найсильніших волейболісток Кіровоградщини змагалися 10 колективів дівчат 2002 р. н. і молодших. Золоті нагороди та звання чемпіонів завоювала команда Долинського району. Друге місце посіли представниці Знам’янського району. Бронзові нагороди в активі спортсменок з м. Олександрії.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, а найкращі гравці відзначені дипломами та подарунками від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.