Учасники спортивного свята в гімназії імені Тараса Шевченка долучилися до акції #WhiteCard

З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру проведено «Олімпійське свято спорту» з учнями комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання – «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад школа І ступеня «Гармонія» – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт».
У рамках спортивного свята діти відкрили для себе цікаві факти з історії виникнення та проведення олімпійських ігор, дізналися про досягнення українських спортсменів-олімпійців, взяли участь у спортивних естафетах, відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Для комплектування «Олімпійського куточка» навчального закладу організатори спортивного свята вручили літературу від Національного олімпійського комітету України. Юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення НОК України та були відзначені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.


Щоб нагадати, що спорт є універсальною мовою, яка спонукає до миру, порозуміння та взаємоповаги між людьми, учасники заходу долучилися до акції #WhiteCard («Біла картка»), підняття якої символізує позитивну силу спорту і означає справедливе відношення та надання рівних можливостей усім, хто бажає долучитися до здорового способу життя, мир, нейтральність.