Ментальне тренування від чемпіона світу з боксу Віктора Фесечка

10 жовтня в спортивному клубі «The Ring» міста Кропивницького проведено проект НОК України #OlympicLab, що відбувається за підтримки The Coca-Cola Foundation.
У рамках проекту для дітей провели модуль «Ментальне тренування». Заслужений майстер спорту з боксу, чемпіон світу серед професіоналів, тренер вищої категорії, Віктор Фесечко разом зі своїм вихованцем, кандидатом у майстри спорту України, чемпіоном України, бронзовим призером чемпіонату Європи серед школярів Павлом Лодигою розповіли дітям про свою спортивну кар’єру та методи ментального тренування, які застосовуються спортсменами для досягнення високих результатів. Відомі боксери поділилися з юнаками власним досвідом, дали їм поради, як бути успішними у навчанні та спорті, відповіли на численні запитання присутніх та провели для юнаків майстер-клас із боксу.
До спілкування з дітьми також долучилися головний спеціаліст відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Микола Аношкін, стипендіат НОК України Андрій Охватенко та директор міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, в якій навчають азам майстерності юних боксерів, Юрій Жовтенко.


Діти не лише поспілкувалися з уславленими спортсменами. Бажаючі мали змогу одягти боксерські рукавички та навчитися кільком боксерським прийомам від чемпіона світу Віктора Фесечка.

По завершенні ментального тренування учасники заходу на згадку сфотографувалися з уславленими спортсменами, а також отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України.