В гімназії № 9 м. Кіровограда відзначили 100 днів
до старту ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор

DSCN90656 листопада в рамках відзначення 100 днів до старту других зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2016 року, в гімназії № 9 міста Кіровограда проведено спортивно-масовий захід «Майбутні олімпійці».
У заході, організованому завдяки співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управління освіти міської ради, взяли участь 95 учнів вищезазначеного навчального закладу.
Перед початком спортивних змагань головний спеціаліст обласного осередку НОК України Микола Аношкін та вчителі вищої категорії з фізичного виховання: майстер спорту СРСР з мотокросу Клавдія Нижник і кандидат у майстри спорту СРСР з легкої атлетики Людмила Сівик розповіли юним гімназистам цікаві факти про ІІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри, які проходитимуть з 12 по 21 лютого 2016 року в місті Ліллехаммер (Норвегія). Із розповіді почесних гостей діти дізналися про підготовку до ігор українських спортсменів, заплановану кількість учасників, логотип і талісман ігор, нові спортивні дисципліни, які будуть включені до програми змагань у Ліллехаммері.
А потім школярі в різноманітних спортивних конкурсах на влучність і спритність продемонстрували своє прагнення стати в майбутньому в ряди олімпійців. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.