Олімпійський урок на лоні природи

4-5 вересня на території водно-гребної бази міста Кропивницького проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» з учнями навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я».
Під час урочистого відкриття спортивного свята учасників «Олімпійського уроку» привітали: заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Ул’яна Соколенко, срібний призер Олімпійських ігор з велоспорту на треку, почесний громадянин міста Олександр Симоненко, головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін.
У заході, організованому за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дитячо-юнацького спортивного центру «Україна», взяли участь біля 100 школярів. Діти змагалися у спортивних конкурсах і перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.


Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, а всі учасники «Олімпійського уроку» отримали сертифікати, сувеніри з олімпійською символікою та спортивну літературу від організаторів заходу.