Представники Помічнянської ЗОШ № 3 довели, що вчитель + учень = олімпійський дует

8 червня у місті Помічна проведено спортивний захід для викладачів фізичної культури та учнівської молоді «Вчитель + учень = олімпійський дует».
Захід організовано відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, за сприяння відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Помічнянської міської ради і дирекції місцевої загальноосвітньої школи № 3.
У змаганнях взяли участь 5 команд, які представляли Помічнянську об’єднану територіальну громаду та місто Кіропивницький. До спортивної програми увійшли: змагання з волейболу (2х2), баскетбольна естафета та турнір з настільного тенісу.


За підсумками всіх етапів перемогу вибороли господарі – команда Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. Срібними призерами стали представники Кропивницького навчально-виховного об’єднання № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв». Третє місце посів спортивний дует навчально-виховного об’єднання – «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад школа І ступенів «Гармонія» – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт» з м. Кропивницького.
Учасників змагань привітали: головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту виконкому Помічнянської міськради Вікторія Яценко, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 3 Тетяна Осипенко. Почесні гості нагородили переможців та призерів змагань в окремих видах і в загальному заліку дипломами і медалями обласного відділення НОК України. Також учасники спортивного свята отримали сувеніри з олімпійською символікою від Національного олімпійського комітету України.