Ти зможеш, якщо зміг я!

Традиційно з нагоди новорічних та різдвяних свят в місті Кропивницькому в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» проведено спортивно-розважальні заходи для дітей, які потребують особливої уваги.
Метою акції, яка реалізується в обласному центрі Кіровоградщини завдяки співпраці обласного відділення Національного олімпійського комітету України та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», є виховання в дітей шанобливого ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою, морально-вольових рис характеру та здорового емоційного фону серед дітей і підлітків шляхом залучення їх до участі в Заході.
Цього року організатори завітали в гості до учнів загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст., ліцей «Сокіл» та спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ст. № 1 для дітей з особливими потребами, а також зустрілися з мешканцями соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Юні кропивничани взяли участь у різноманітних спортивних конкурсах і змаганнях та відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, а також отримали сувеніри і спортивну літературу від обласного відділення НОК України.