Обласне відділення НОК гідно презентувало Кіровоградщину на Всеукраїнському семінарі-нараді в Києві

Наприкінці 2017 року в Києві під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки відбувся Всеукраїнський щорічний семінар-нарада.
Під час роботи форуму представники всіх регіональних відділень НОК України звітували про роботу олімпійських осередків у 2017 році, поділилися досвідом, ідеями та пропозиціями щодо підвищення ефективності роботи у наступному олімпійському 2018 році. Учасники семінару ознайомилися з міжнародною та маркетинговою діяльністю Національного олімпійського комітету України, концепцією олімпійської освіти та отримали рекомендації щодо тайм менеджменту. Присутні обговорили проекти НОК – «OlympicLab», «Do like Olympians», «Олімпійські цінності», «Олімпійське лелеченя» та обмінялися думками щодо їх можливого вдосконалення.
Відділення НОК України в Кіровоградській області на семінарі представляли: голова відділення Олександр Кузьмін, фахівці осередку Микола Аношкін і Людмила Стратова та директор КДЮСШ № 3 обласного центру Євген Савранський.


2017 рік був достатньо плідним для Кіровоградського відділення НОК. Олімпійці планували проведення 47 спортивно-масових заходів (так само, як і в 2016 році). Завдяки фінансовій підтримці управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, тісній співпраці з партнерами та організаторським здібностям фахівців осередку в 2017 році організовано та проведено 68 спортивних заходів, до яких залучено майже на 1,5 тис. осіб більше, ніж 2016 року. Зокрема, вперше на Кіровоградщині реалізовано нові проекти для дітей: захід національно-патріотичного спрямування «Історично-спортивна Кіровоградщина», спортивно-патріотичний захід «Олімпійською стежкою», патріотичний, сімейний, фізкультурно-спортивний фестиваль «Ігри патріотів 2017», спортивний квест «Олімпійські перегони. Пошук олімпійського скарбу», гра-квест «Олімпійські канікули». Родзинкою звіту Кіровоградської делегації стала презентація керівництву НОК України та учасникам семінару спортивної мапи міста Кропивницького, створеної цього року.
Зважаючи на якісне покращення роботи відділення, за внесок у розвиток олімпійського руху Подякою Національного олімпійського комітету України нагороджена головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Людмила Стратова.
Національний олімпійський комітет України приділяє велику увагу розвитку олімпійського руху в регіонах і продовжує планомірну політику підвищення ефективності діяльності обласних олімпійських відділень. Черговим кроком у цьому напрямку стало оновлення технічного забезпечення представництв в областях – передача президентом НОК Сергієм Бубкою сучасної комп’ютерної техніки.