«Олімпійський урок» для юних баскетболістів

7 вересня відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» із учнями міської КДЮСШ № 4.
До вихованців спортивної школи завітали: головний спеціаліст обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Аношкін, Віце-Президент федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо, головний тренер баскетбольного клубу «Золотой Век» Георгій Ступенчук і капітан команди Богдан Сосой.
Почесні гості розповіли юним спортсменам про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор. Людмила Сиділо познайомила дітей з цікавою історією кіровоградського баскетболу, розповіла про видатні постаті, які розвивали цей вид спорту в регіоні. Богдан Сосой розповів спортсменам-початківцям історію свого спортивного життя, згадав перші кроки у баскетболі, а також відповів на всі питання юних спортсменів.
Потім юнаки та дівчата продемонстрували свої вміння у спортивних змаганнях і конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а найактивніші учасники «Олімпійського уроку» отримали подарунки від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.