«Олімпійський урок» у дошкільному закладі № 68 «Золота рибка»

dscn7723У рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» у дошкільному закладі комбінованого типу № 68 «Золота рибка» міста Кропивницький проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
Олімпійський урок з вихованцями дитсадка провела студентка магістратури Національного університету фізичного виховання та спорту України, тренер СДЮШОР 1 міста Києва з художньої гімнастики, член оргкомітету ХХХІІ чемпіонату світу з художньої гімнастики Марія Колчин і головний спеціаліст Кіровоградського обласного відділення НОК України Микола Аношкін. Малятам був проведений екскурс у світ Олімпійського спорту, а також вони познайомились із символікою олімпійського руху. На згадку про урок дітлахам були подаровані сувеніри від НОК України.

Після теоретичної частини діти взяли участь у веселих стартах. Команди трьох старших груп змагалися хто швидше складе символи олімпійських ігор: олімпійські кільця та олімпійський вогонь. Після закінчення естафет команди призери і переможці були відзначені дипломати та сувенірами від обласного відділення НОК України, а також отримали в подарунок футбольні м’ячі. А в рамках акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» дитячому садочку були подаровані книги про видатних тренерів та спортсменів України.