Всесвітній день здоров’я в Кіровограді розпочався із загальноміської ранкової зарядки

DSCN29657 квітня в рамках святкування Міжнародного Дня Спорту заради Розвитку та Миру та з нагоди Всесвітнього дня здоров’я на центральній площі Кіровограда відбулась загальноміська ранкова зарядка під гаслом «Здоровим бути модно!».
Захід організовано Кіровоградським обласним відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» (людей, які живуть з ВІЛ), за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту й управління освіти Кіровоградської міської ради.
Близько 200 молодих людей, прихильників здорового способу життя відгукнулись на заклик організаторів і прийшли зранку на площу Героїв Майдану, щоб спільно зробити спортивну руханку.

Чемпіон України з гирьового спорту Євген Савранський провів для всіх охочих комплексну зарядку, юні спортсмени з обласної федерації ушу продемонстрували показові виступи, а представники обласного відділення НОК України провели олімпійську вікторину та вручили найкращим спортивним ерудитам пам’ятні сувеніри.
Тож всі учасники зарядки отримали заряд енергії, бадьорості та гарного настрою і ще раз впевнилися в тому, що здоровим бути модно!