Новорічні заходи для юних велосипедистів

фото (6)28 грудня за сприяння обласного відділення НОК України з нагоди новорічних свят проведено спортивно-масові та розважальні заходи з учнями відділень велоспорту КДЮСШ № 1 та ДЮСШ «Радій-вело».
Юні велосипедисти взяли участь у змаганнях із загально-фізичної підготовки, спробувавши свої сили у легкоатлетичному кросі, стрибках у довжину з місця, підтягуванні на перекладині, присіданні зі штангою, підніманні тулуба та в інших вправах. За сумою балів, набраних у всіх вправах найкращий результат серед юнаків продемонстрували: Максим Ярошенко, Костянтин Колесніков, Костянтин Дахновський. Серед молодших юнаків до призової трійки потрапили: Микита Чугунов, Євген Тесцов, Денис Недзельский. У змаганні дівчат кращими були: Карина Крупинська, Катерина Тесцова та Марія Кравченко.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і призами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, які вручив спортсменам-початківцям стипендіат НОК України Андрій Охватенко. А батьківський комітет організував для юних спортсменів святковий солодкий стіл.