Турнір з класичного волейболу пам’яті Шевченка Миколи Івановича відбувся за підтримки обласного відділення НОК України

8-9 квітня в спортивній залі Центральноукраїнського національного технічного університету міста Кропивницького проходив турнір з класичного волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам’яті тренера-викладача кафедри фізичного виховання КНТУ Шевченка Миколи Івановича.
Турнір проведено обласною федерацією волейболу, за підтримки відділення НОК України в Кіровоградській області та відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
У змаганнях взяли участь шість колективів спортсменів – аматорів. У напруженій боротьбі золоті нагороди вибороли волейболісти команди «Нафтохімік» з міста Кременчука. Срібну сходинку п’єдесталу посіли спортсмени факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка. Бронзовими призерами стали волейболісти команди «Обленерго» (м. Кропивницький).


Переможці й призери змагань, а також кращі гравці турніру в різних номінаціях нагороджені медалями від обласного відділення НОК України, дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, кубками та цінними подарунками від обласної федерації волейболу.