Перемога кіровоградських грацій на ХІІ Універсіаді України з художньої гімнастики

P117005015-17 квітня в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка проходила ХІІ Універсіада України з художньої гімнастики.

У змаганнях брали участь гімнастки з восьми вищих навчальних закладів Львівської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Харківської, Чернігівської областей та міста Києва.
За підсумками Універсіади гімнастки КДПУ ім. В.Винниченка Ангеліна Пархоменко, Валерія Михайленко, Дар’я Шпирук, Вікторія Фесюк і Яна Вігула набравши 693 бали здобули для Кіровоградщини перше загальнокомандне місце, а Валерія Михайленко стала бронзовим призером у багатоборстві та окремих видах програми (у вправах із обручем і стрічкою). Востаннє кіровоградські гімнастки перемагали в Універсіаді ще у 2003 році. Старший тренер області з художньої гімнастики Ольга Шевченко.
Переможці й призери змагань нагороджені грамотами і медалями Комітету фізичного виховання і спорту МОН України, кубками від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та отримали спортивний інвентар від обласної федерації художньої гімнастики.