В Гімназії № 9 відбувся «Олімпійський урок»

dscn831628 вересня в гімназії № 9 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
Перед початком заходу головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін та вчителі вищої категорії з фізичного виховання: майстер спорту СРСР з мотокросу Клавдія Нижник і кандидат у майстри спорту СРСР з легкої атлетики Людмила Сівик розповіли юним гімназистам про свою спортивну кар’єру та відповіла на запитання школярів.

Потім юнаки та дівчата продемонстрували свої вміння у спортивних змаганнях і конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.