Учні Гімназії імені Олени Журливої взяли участь в онлайн-заході НОК України «Чат з чемпіонами»

01 жовтня Національний олімпійський комітет України провів масштабний онлайн-захід – «Чат з чемпіонами», присвячений завершенню Європейського тижня спорту.
В заході взяли участь президент НОК України Вадим Гутцайт, амбасадори ЄТС-2024 – Парвіз Насібов та Ірина Геращенко, титуловані українські олімпійці – Анастасія Рибачок та Олексій Середа, а також представники регіональних відділень НОК України та школярі з усієї країни.
Кіровоградську область в онлайн-зустрічі з видатними спортсменами представляли учні Гімназії імені Олени Журливої м. Кропивницького.
Захід розпочався з виконання гімну та хвилини мовчання на знак пошани перед загиблими захисниками і захисницями України. Потім з вітальним словом до учасників звернувся президент НОК України Вадим Гутцайт.
Опісля впродовж двох годин хлопчики та дівчатка мали унікальну можливість в режимі онлайн-конференції поспілкуватися з зірковими атлетами-олімпійцями, задати їм свої запитання, дізнатися про їх досягнення, спортивний шлях та новини зі світу професійного спорту.
Спортсмени радо ділилися історіями свого успіху, розповідали про труднощі, з якими їм доводилося зіштовхуватися, а також мотивували учнів до активного спортивного способу життя.