Пам’ятний Олімпійський урок #BеActive від учасниці трьох Олімпійських ігор Тетяни Мельник

Добігає завершення Європейський тиждень спорту. Цього року він став пам’ятним для юних спортсменів Олександрівської громади.
25 вересня в рамках Олімпійського уроку #BеActive до Олександрівської дитячо-юнацької спортивної школи імені М.П. Іванова завітала майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця трьох Олімпійських ігор (в Ріо-де-Жанейро – 2016, Токіо – 2020 та в Парижі – 2024) Тетяна Мельник.
Під час зустрічі з вихованцями та тренерами спортивної школи, яка відбулась на центральному стадіоні селища, уславлена спортсменка пригадала як розпочала займатися легкою атлетикою в Олександрівській районній ДЮСШ, куди її привела старша сестра. Розповіла про свої перші успіхи під керівництвом тренера Вадима Приймака, навчання в Київському вищому училищі фізичної культури, виступи за збірну команду України ну і звичайно про участь у трьох Олімпіадах, кожна з яких залишила незабутні враження та стала важливим етапом її спортивної кар’єри.
Діти мали змогу поспілкуватися зі спортсменкою, задати запитання та зробити фото із зірковою легкоатлеткою-землячкою. На завершення зустрічі Тетяна Мельник вручила юнакам і дівчатам олімпійські сувеніри, які підготувало Відділення НОК України в Кіровоградській області.
А головне – всі юні учасники Олімпійського уроку отримали гарний настрій, позитивні емоції, заряд бадьорості та мотивацію до нових спортивних досягнень і перемог у прийдешніх змаганнях.