До естафети Олімпійського дня доєдналися юні пауерліфтери

В рамках естафети Всеукраїнського Олімпійського дня з вихованцями відділення пауерліфтингу КДЮСШ № 2 Кропивницької міської ради проведено спортивно-пізнавальний захід «Що ти знаєш про Олімпійські Ігри?».
На початку заходу Майстер спорту України з пауерліфтингу Юлія Бондаренко привітала учасників з Олімпійським днем. Юні спортсмени виконали Гімн України та хвилиною мовчання вшанували небесних воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої держави.
Сформувавши команди «Майстри» та «Енергія малюків» юнаки ідівчата брали участь у конкурсі на креативне представлення команди, естафеті «Одягни пауерліфтера», вікторині про Олімпійські Ігри. У змаганнях не було переможців та переможених, оскільки перемогла дружба і підтримка один одного. На завершення заходу був ще один конкурс під назвою «Обійми того хто….». Всі учасники своїми обіймами передавали тепло, радість і гарний настрій один одному. За підсумками Олімпійського дня всі учасники отримали сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України та солодощі від Федерації пауерліфтингу в Кіровоградській бласті.