Голова Відділення НОК привітав Іванівських велосипедистів із закінченням школи

На запрошення колег із с. Іванівка Кропивницького району представники Відділення НОК України в Кіровоградській області відвідали свято останнього дзвоника в Іванівській філії Соколівського ліцею Соколівської сільської ради.
Цього року серед випускників Іванівської школи є двоє вихованців тренера-викладача з велосипедного спорту Соколівської ДЮСШ «Колос» Віктора Тарасенка: чемпіон України з велоспорту серед старших юнаків Станіслав Басистий та двократний бронзовий призер чемпіонатів України Матвій Герасімов.
Голова обласного осередку НОК Вадим Бебко привітав школярів із закінченням навчального року та Днем народження велосипедного спорту, який щороку відзначають 31 травня, подякував директору Іванівської школи Віталію Лучанову, вчителям і батькам за активне залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, відзначив плідну роботу тренера Віктора Тарасенка та вручив талановитим спортсменам, кандидатам у майстри спорту України з велоспорту Станіславу Басистому і Матвію Герасімову Подяки і спортивні подарунки від обласного Відділення НОК України.