Відділення НОК долучилось до проведення баскетбольного турніру пам`яті Віктора Дубіна та Леоніда В’язовського

01-03 березня на базі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбувся відкритий турнір з баскетболу серед ветеранів та ветеранок спорту, який зібрав 6 баскетбольних колективів з 4 міст України.
Організатори присвятили змагання пам`яті Віктора Дубіна – тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної, національної категорій та Леоніда В’язовського – колишнього головного тренера Кіровоградської області з баскетболу.
В урочистому відкритті змагань взяли участь: начальник управління молоді та спорту обласної військової адміністрації Андрій Щетина, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, президент федерації баскетболу Кіровоградської області Микола Аношкін, віце-президент асоціації ветеранів баскетболу України Дмитро Крівобоков, вихованці та колеги відомих кропивницьких тренерів.


Серед чоловіків перше місце завоювала команда Києва, яка в фіналі обіграла представників Кривого Рогу. А в матчі за третє місце Кропивницька команда «Ветеран-Баскет» перемогла спортсменів Олександрії. В змаганні жінок золоті нагороди завоювали кропивницькі баскетболістки. Срібними призерками стали представниці Кривого Рогу.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділення НОК України в Кіровоградській області та медалями від обласної федерації баскетболу.