Кропивницькі татусі – сильні, сміливі, спортивні

З нагоди відзначення Дня батька в кропивницькому парку культури та відпочинку «Ковалівський» проведено спортивне свято «Мій тато – переможець!».
Організаторами заходу виступили управління молоді та спорту Кропивницької міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.
11 учасників разом з дітьми виборювали звання переможців у змаганнях з фрізбі, дартсу, спортивних конкурсах «Хрестики-нолики» та «Смішні пінгвіни», демонстрували ерудицію відповідаючи на запитання Олімпійської вікторини. До заходу долучилися також представники управління патрульної поліції з локаціями «Дорожня грамота», «Випробуй у безпеці».


За підсумком усіх випробувань найбільшу кількість балів та звання найспортивнішого батька завоював Володимир Орлик. Срібним призером став Роман Буквич. Третє місце посів Дмитро Поляченко. Переможці та призери в загальному заліку конкурсної програми нагороджені дипломами і призами від організаторів. По завершенні спортивного свята всі діти, учасники та глядачі заходу поласували морозивом від меценатів – ПОГ АПВТ «Laska».