Один із напрямів проєкту OlympicLab реалізовано з учнями ліцею «Максимум»

22 грудня з нагоди відзначення 33-ої річниці створення Національного олімпійського комітету України представники відділення НОК України в Кіровоградській області завітали в гості до своїх партнерів – кропивницького ліцею «Максимум».
Під час візиту для учнів ліцею проведено Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід серед дітей та молоді #OlympicLab за напрямком «Розвиток/добробут – пізнай себе». На початку заходу голова відділення Вадим Бебко звернувся з вітальним словом до школярів, подякував директорці закладу Надії Кравченко, вчителям фізичної культури Сергію Лаврову та Вікторії Бричці за активну участь навчального закладу в заходах та проєктах НОК України, які реалізуються на теренах нашої області. Вадим Васильович нагадав, що в 2023 році в ліцеї відкрито «Олімпійський куточок», проведено заходи з нагоди «Олімпійського дня» та «Олімпійського тижня». Саме учні ліцею «Максимум» представляли Кіровоградщину на онлайн-зустрічі з видатними олімпійцями України у вересні цього року в рамках Європейського тижня спорту. А запитання від кропивницьких ліцеїстів увійшло до п’ятірки кращих запитань школярів України.
Кандидат у майстри спорту України з художньої гімнастики Вероніка Семенюк розповіла школярам про свої шкільні роки, як заняття спортом допомогли їй пізнати свої можливості та стали трампліном до самовдосконалення і розвитку, а зрештою визначили її майбутню професію. Після спілкування з гімнасткою для хлопчиків та дівчаток провели спортивну вікторину.
На знак вдячності за активну та плідну співпрацю в році, що минає, представники обласного відділення НОК вручили школярам і педагогам подарунки: комплект м’ячів, спортивну форму, сувеніри з олімпійською символікою.