Всеукраїнський боксерський турнір відбувся під патронатом НОК України

З 18 по 22 липня в спортивній залі ОСДЮСШОР-2 м. Кропивницького проходив VІ Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Віктора Зверєва.
Віктор Павлович Зверєв був чемпіоном Європи з боксу, 20 років тренував молодіжну збірну України. Під його керівництвом українські боксери ставали чемпіонами Європи та завойовували медалі на світових першостях.
Під час урочистого відкриття змагань вшанувати пам’ять відомого спортсмена та тренера прийшли його колеги та друзі: представники Міністерства молоді та спорту України, федерації боксу України, керівники спортивної галузі області та м. Кропивницького, голова відділення НОК України в Кіровоградській області, керівники обласної федерації боксу.
В турнірі, який цього року проводився під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 120 боксерів з 16 областей України, судді міжнародної та Національної категорій. Серед учасників були титуловані українські боксери, зокрема: віце чемпіонка Європи серед юніорок кропивничанка Юлія Філіппова, член Національної збірної України черкащанин Мирослав Гончар та інші відомі спортсмени.
Турнір став одним з етапів підготовки української команди до чемпіонату Європи з боксу, який відбуватиметься у м. Баку (Азербайджан) у листопаді 2023 року.