В рамках проекту #OlympicLab організовано чат з чемпіонами для мешканців соціального гуртожитку

В Кропивницькому міському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування реалізовано напрям «Чат з чемпіонами та навички лідерства» всеукраїнського освітнього проєкту НОК України #OlympicLab.
В рамках заходу з юними мешканцями закладу зустрілися: майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіон України, учасник чемпіонату Європи Олександр Незамай, призер дитячо-юнацької футбольної ліги України Артем Дануца, представники відділення НОК України в Кіровоградській області. Олександр і Артем розповіли про методи формування цілей і досягнення мети в навчанні, житті та спорті, поділилися досвідом як перебороти страх, лінь, втому, хвороби і націлитися на результат, формувати навички бути членом команди, брати на себе відповідальність, поєднувати заняття спортом та освіту.
По завершенні спілкування з чемпіонами учасники заходу на згадку сфотографувалися з успішними спортсменами, а також отримали від Національного олімпійського комітету України подарунки із символікою проекту #OlympicLab.