Проведено спортивний захід для школярів гімназії імені Олени Журливої

На спортивній базі гімназії імені Олени Журливої м. Кропивницького проведено фізкультурно-оздоровчий захід для школярів, зокрема дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління молоді та спорту Кропивницької міської ради й адміністрації навчального закладу. На початку спортивного свята юних гімназистів привітали: головний спеціаліст регіонального осередку НОК Микола Аношкін, директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, вчитель фізкультури Світлана Головко.


Оскільки для більшості учнів цей спортивний захід став першим від початку повномасштабної російської воєнної агресії в Україні, організатори намагалися підготувати для учасників цікаву та насичену спортивну програму. Спочатку діти гарно розім’ялись, виконуючи активну запальну руханку.
Потім хлопчики та дівчатка шляхом жеребкування створили три команди, які змагалися в рухливих естафетах.
Всі учасники заходу отримали масу позитивних емоцій, конче необхідних в умовах воєнного стану, та хоч на годину забули про війну і повернулися емоційно до мирного життя, яке обов’язково вже скоро повернеться до кожного українського міста і села.
Також на згадку про участь у заході організатори вручили юним учасникам сувенірну продукцію з олімпійською та українською символікою.