Юні баскетболісти змагалися в турнірі пам’яті тренера Олександра Рітора

У спортивному клубі «Зірка» м. Кропивницького проведено міський турнір з баскетболу серед юнаків і дівчат, присвячений пам’яті тренера Олександра Рітора.
У змаганнях, організованих відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області спільно з управлінням молоді та спорту міської ради і міським центром «Спорт для всіх», взяли участь 6 команд. У цікаві запеклій боротьбі переможцями турніру стали юні баскетболістки міської КДЮСШ № 4, яких тренує Наталія Воротнюк-Музичук. Срібні нагороди завоювала команда юнаків КДЮСШ № 4, яка виступала під керівництвом Євгена Іванова. Бронзову сходинку п’єдесталу посіли спортсмени НВО № 19 очолювана Миколою Івановим. У змаганнях також брали участь дебютанти – вихованці тренера Сергія Козлова, які представляли Козацьку гімназію та команди юнаків і дівчат тренера-викладача Світлани Головко, які проводять тренування на базі Гімназії імені Олени Журливої.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а також всі учасники отримали призи від обласного відділення НОК України.