Для учнів гімназії імені Олени Журливої реалізовано один із напрямків проєкту НОК України #OlympicLab

За співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області та гімназії імені Олени Журливої м. Кропивницького реалізовано напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що проводиться НОК України спільно з Coca-Cola Foundation.
Під час заходу учні, які є спортивною гордістю гімназії, розповіли присутнім про обраний ними вид спорту, свої досягнення і перемоги, продемонстрували здобуті нагороди та показові виступи.


Вчитель вищої категорії Світлана Головко розповіла своїм вихованцям про роль спорту в її житті. Світлана з дитинства займалася легкою атлетикою була чемпіонкою Дніпропетровської області в бігу на 1000 м. серед школярів. Тож коли прийшов час обирати майбутню професію без вагань здала документи на факультет фізичного виховання педагогічного університету. У студентські роки захоплювалася баскетболом. Це захоплення стало в нагоді рік тому, коли Світлана Степанівна вирішила опановувати тренерську роботу. Після цікавої розповіді та відповіді на численні запитання Світлана Головко провела для школярів майстер-клас з баскетболу та олімпійську вікторину.
На згадку про участь у заході НОК України діти отримали сувеніри із символікою #OlympicLab.