Для учнів кропивницького колегіуму провели ментальне тренування

31 жовтня в навчально-виховному комплексі «Кропивницький колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання» проведено проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab.
У рамках проекту реалізовано напрям «Ментальне тренування». З учнями 4-5 класів зустрілися вихованці спортивного клубу «Будокан», майстри ШинКіокушинкай карате: призерка цьогорічного чемпіонату Європи Валерія Демченко, бронзові призери Кубку Європи 2018 – 2019 років Ярослав Лелека і Максим Мошак, переможець міжнародних змагань «Кубок Кавказу 2019» Валерій Родіонов.
Спортсмени продемонстрували техніку виконання прийомів у японських бойових мистецтвах (ката) і фрагмент бою в сучасному карате (куміте). Уславлені каратисти розповіли дітям про свою спортивну кар’єру та методи ментального тренування, які застосовуються спортсменами для досягнення високих результатів, поділилися зі школярами власним досвідом, дали їм поради, як бути успішними у навчанні та спорті.


З метою розвитку рухової активності школярів представники обласного відділення НОК України організували для дітей веселі естафети.
По завершенні ментального тренування учасники заходу на згадку сфотографувалися з уславленими спортсменами, а також отримали від Національного олімпійського комітету України подарунки із символікою проекту #OlympicLab.