Учні НВО № 6 поспілкувалися з відомою спортсменкою

З учнями навчально-виховного об’єднання № 6 міста Кропивницького проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
У рамках заходу учні навчального закладу зустрілися з представниками обласного відділення НОК України в Кіровоградській області. Фахівець відділення Микола Аношкін розповів юнакам та дівчатам цікаві факти з історії виникнення і проведення олімпійських ігор та про відомих спортсменів, які представляли Кіровоградщину в різні роки на олімпійських іграх сучасності. Майстер спорту України зі стрільби кульової, чемпіонка України Марія Бєлявська поділилася спогадами про своє становлення як спортсменки та секретами успішних виступів на всеукраїнських аренах.


Натхненні розповіддю про спортивні досягнення відомих земляків, школярі, гарно розім’явшись, взяли участь в легкоатлетичних естафетах і відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Найактивніші учні відзначені дипломами міського управління молоді та спорту, а учасники та організатори спортивного свята отримали сувеніри від Національного олімпійського комітету України та спортивну літературу.