Безсмертний подвиг воїнів-спортсменів є взірцем мужності та патріотизму для багатьох поколінь

08 травня на стадіоні «Зірка» відбувся мітинг та урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-спортсменам, загиблим на фронтах Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, присвячені Дню пам’яті та примирення і 74-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
У заході взяли участь: заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, начальник відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького Славік Іванов, члени міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивна громадськість міста.


До присутніх з вітальним словом звернулися Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, член НОК Володимир Ковальов, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Юрій Махно, а ветеран спорту Микола Кукуруза продекламував вірші воєнних років. Учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів-спортсменів, полеглих у Другій світовій війні та поклали живі квіти до пам’ятного знаку.