“Family Olympic day” в Кропивницькому

На території мальовничої лісопаркової зони міста Кропивницького відбулося спортивне родинне свято «Family Olympic day».
Захід організовано обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з викладачами зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта», за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації. Учасниками спортивного свята стали понад 70 містян, які своїми родинами долучилися до події.
Різноманітні спортивні конкурси та розваги нікого не лишили байдужими. Всі учасники завзято боролися за перемогу та звання найкращої олімпійської родини міста. Батьки на рівні зі своїми дітьми виконували завдання зі спортивного орієнтування, брали участь в квестах на швидкість і спритність (облаштування туристичного намету, одягання рятувальних засобів на швидкість, тощо), змагалися у грі в футбол та волейбол.


Підводили підсумки спортивних баталій за дружнім столом зі смачною похідною кашею. Учасники спортивного свята отримали від обласного відділення НОК України подарунки: футболки, щоденники, сертифікати, літературу на олімпійську тематику, а також море позитиву та гарного настрою.