На Кіровоградщині вперше проведено спортивні змагання серед учасників АТО «Сила життя – Sport»

7 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни проведено спортивні змагання серед військовослужбовців, ветеранів, учасників АТО «Сила життя – Sport».
Подібний захід на Кіровоградщині проведено вперше. Організаторами змагань виступили: управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, обласне фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». У змаганнях взяли участь військові третього окремого полку спеціального призначення, Національної гвардії України, обласного військового комісаріату, представники ветеранських організацій, учасники антитерористичної операції на сході України.
Під час урочистого відкриття заходу, його учасників зі святом привітали: перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Андрій Райкович, головний лікар військового госпіталю Геннадій Сябренко.


Після урочистостей більше 60 військових, за підтримки курсантів льотної академії, містян та дітлахів, які цього дня прийшли до госпіталю привітати зі святом захисників України, взяли участь у змаганнях із армреслінгу, дартсу, фрізбі, шашок, хокею на столі. Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями і кубками від організаторів заходу, а всі учасники та гості спортивного свята мали змогу скуштувати смачної солдатської каші.