В НВО № 32 проведено «Олімпійський урок»

dscn883113 жовтня в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв» проведено «Олімпійський урок», присвячений Дню захисника України.
У заході, організованому відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і дирекції навчального закладу взяли участь 85 дітей. На початку заходу всі його учасники дружно заспівали гімн України, а директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін привітав юних спортсменів і побажав їм вдалих стартів.

Потім школярі змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.